Όλα τα DealSites (προσφορών) ...μαζεμένα σε μια σελίδα! image

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

GoodDeals.gr

Η GoodDeals, αποτελεί το νέο ισχυρό μέλος της μεγάλης οικογένειας του ομίλου εταιριών ''ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Ε.''. Η GoodDeals.gr δημιουργήθηκε προκειμένου να απαντήσει άμεσα και ποιοτικά, στη σύγχρονη ανάγκη του καταναλωτικού κοινού, για καθημερινή μείωση των εξόδων και του προϋπολογισμού του! H GoodDeals.gr με υψηλά ποιοτικά standards επιλογής και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες και προιόντα με έκπτωση από 50% έως 95%! 
Με στόχο την πραγματική έκπτωση στη τιμή και την ταυτόχρονη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών, η GoodDeals.gr εγγυάται καθημερινά για τις καλύτερες και ποιοτικότερες προσφορές στη Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα! 
Άλλωστε, η πείρα και η γνώση των ανθρώπων του ομίλου και της Gooddeals.gr, συνδυαζόμενα με την ομαδική αγοραστική δύναμη μπορούν να το εγγυηθούν! 
Όλα αυτά...με ένα απλό κλικ! 
Δειτε το site
Share this post :

Ενδυση - Ρουχα..εχετε δει περισσοτερο.

Προσφορες - Deals..Εχετε δει περισσοτερο.

dealsites24 - about

Το dealsites24.blogspot.gr είναι μια σελίδα, στην οποία, συγκεντρώνονται και κατηγοριοποιούνται όλα τα dealsites - eshops που προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές για διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες. Ένας οδηγός ηλεκτρονικών αγορών λοιπόν που συγκεντρώνει σε μια σελίδα όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα Ελληνικά και ξένα, και τα παρουσιάζει ανά κατηγορίες έτσι ώστε να διευκολύνει τον επισκέπτη στην έρευνα αγοράς του.
* Οι εκπτώσεις, προσφορές, που παρουσιάζονται, δεν ανήκουν στο dealsites24.blogspot.gr, είναι προϊόντα και υπηρεσίες από τα dealsites και eshops που συγκεντρώνονται στο dealsites24.                                    Επικοινωνία στο email: dealsites24@gmail.com                             Προσθέτονται συνεχώς νέα.. ξένα και Ελληνικά dealsites.